Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

#8331
tadej pretner
Moderator

Nataša wrote:

Vplivni faktorji se načeloma seštevajo, včasih pa se zgodi tudi kaj takšnega, kar je precej težko pojasniti.

– Pomembno je, v kakni meri v metodo verjame klient, oziroma v kakšni meri terapevtu zaupa. Klient gre v tisto, kar mu sugeriraš, zato je pomembno tudi to, da mu stvari preveč ne razlagaš-če to narediš, bo vključil lastne sodbe o tem, kaj je mogoče in kaj ne.

Tadej, hvala za vse, zelo koristne odgovore Thumbs Up

Glede na tistole zgoraj (nič preveč razlagat), me prav zanima, ali Pearl res verjame, da gre za neke nove frekvence, ali ve, da gre za torzijsko polje, a je preprosto ocenil, da bo za učinkovitost metode boljše, če ima vse skupaj pridih mistike.

Drugač sem pa zgoraj omenil, da se včasih dogajajo tudi stvari, ki jih je težko razložiti. Ena od takšnih se je zgodila v šoli, akter pa je bil klemen11. Okoli njega je nastalo nenormalno močno torzijsko polje in “vzdrževalo samo sebe” . Torej, tudi ko ga s pozornostjo ni več nihče vzdrževal in tudi potem, ko je klemen 11 “prišel nazaj”, je bilo okoli njega še vedno torzijsko polje, radija vsaj 1,5 m. In ko sem recimo sam vstopil v to “njegovo” polje, se je začel proces tudi v meni in se nadaljeval še vsaj 45 minut potem, ko sem se od klemna11 oddaljil.

Lepo je če deliš