Reply To: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Reply To: Entitete

#28195
tadej pretner
Moderator

Robert Zupančič wrote:

Ali lahko to kdo malo pojasni? Kaj naj bi bili ti “določeni zvoki” in kaj ta “Velika Svetloba”? Zanimivo, da tudi nek drug vir, ki sem ga prepoznal kot precej relevanten glede postopka odstranjevanja entitet, piše o tem, da je fragment v bistvu potrebno spraviti v “svetlobo” in da ni dovolj, da ga le odstraniš, ravno iz zgoraj navedenih vzrokov.

Ker metode Clairvisiona ne poznam, je seveda ne morem niti poskušati komentirati ali razlagati kakšne njene fragmente, saj se sam tega očitno lotim po svoje. No, kaže, da ti takšnih problemov nimaš – z lahkoto komentiraš, kaj meni ne gre najbolje, čeprav tudi ti ne veš, kaj delam jaz (tvoj komentar spodaj).

Robert Zupančič wrote:

Tadej, brez zamere, ampak tukaj imam občutek, da ti še ne gre najbolje, saj si mi osebno vsaj enkrat (mislim pa da celo večkrat) priznal, da si bil po odstranjevanju entitet (recimo v prostoru) povsem “uničen”, enkrat pa si celo imel probleme, ker je očitno entiteta “preskočila” iz gostitelja NATE kot na zdravitelja. Morda si jo odstranil, kaj pa tiste “finejše strukture”, ki jih omenjajo v Clairvision?

Imam pa še eno vprašanje: zakaj naj bi bile entitete povezane s sladko hrano, recimo čokolado? V čem je tu fora?

ROBERT ZUPANČIČ

Zagotovo ti nisem nikoli rekel, da sem povsem “uničen” po odpravljanju entitet iz prostora, saj se tem načeloma nimam nobenih problemov že leta in leta – se mi je pa v zadnjih letih enkrat zgodilo, da ene entitete nisem spravil iz nekega objekta.

Res pa je, da sem enkrat pri odpravljanju entitet le to kasiral sam. In verjetno sem ti topovedal. V začetku sem namreč poznal le tehniko za odpravljanje astralnih fragmentov, ki sem jo spesnil sam. In ko sem jo na neki osebi uporabil, se je začela zvijati od bolečin. V nekem momentu mi je postalo jasno, da s tehniko, ki jo uporabljam, predmetne entitete ne bom odstranil, zato sem hotel le eliminirati bolečino te osebe. Tega sem se lotil povsem narobe, saj takrat še nisem poznal “narave” tipa entitete, ki jo je imela – energijo sem iz nje vlekel vase in jo izdihoval v zemljo. No in takrat sem entiteto potegnil vase, a šlo je za tip entitete, ki se lahko dublira – dobil sem jo jaz, še vedno pa jo je imela tudi tista oseba. In takrat je bilo res precej neprijetno, vključen je bil občutek dušenja … V začetku sem bil optimističen in sem mislil, da bo šla z enegijskim delom. Pa ni bilo tako – no, takrat sem o tem, kaj se dogaja pojamral eni frendici, ki mi je dala koristen namig, kako se to naredi. In potem je res brez težav šlo.

Entitet je veliko vrst in ćlovek, ki se z njimi ukvarja, se mora zavedati limitov svojega znanja. S tem hočem reči, da večino entitet znam odpraviti, da pa seveda obstajajo tudi takšne, kakršnih se ne bi lotil oziroma jim nisem kos.

Lepo je če deliš