Reply To: duhovno zdravljenje

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina duhovno zdravljenje Reply To: duhovno zdravljenje

#21372
ozelot
Participant

Torej Tadej hvala za ponudbo! Z veseljem sprejmem.

Zdej pa naprej: Smile.

To da nismo telo seveda drži. Koliko smo ločeni od telesa pa je treba posebaj ugotavljat. Naše fizične celice in DNK in razni procesi v telesu kot so bolezni in ozdravljenja se odvijajo, dogajajo inkarješetazga glede na stanje bitja katerega nosijo. Od tu tudi breatharjanci ki ne potrebujejo zunanjih dražljajev oziroma grižljajev da njihovo telo preživi. Nekateri ne potrebujejo niti vode in nekateri lahko živijo brez zraka par ur. Še bi se dalo naštevat ampak ni to point te teme. Noja malce že.

Kar se tiče Johna so primeri ko ljudje niti se ne predajo niti zaupajo…pravzaprav niti ne vedo da jih zdravi pa ozdravijo. Nekdo gre v Abidanio in tam moli za nekoga drugega in ta drugi ozdravi. V dokumentarcu opisuje primer ko je nekdo iz nemčije ko je ležal v bolnici poslal po mailu svojo sliko prijatelju v Abidanio. Ta prijatelj je šel do Johna in John mu je rekel naj bo tam da preko njega operira prijatelja v nemčiji. Nemec je dobil šive pod kožo na enem organu kar so videli zdravniki z ultrazvokom. Hočem reči da ta princip delovanja nima veliko skupnega z torzijskim poljem ali pa ga ima mimo tebe. Ljudje se osvobodijo strahov, zamer in vseh mogočih duševnih bolezni.

Kar se tiče kanalov in arhetipov otroka… St. Germain pravi da (pa ne samo on) da mora biti otrok vedno prisoten. Pri vsaki stvari. Obstaja “Inner child meditation” s katero si pomagaš sebe kot otroka ozdraviti, celo spremeniti svojo preteklost in tega otroka povabiti v vsakdanje življenje. Ko delam to meditacijo jo vsakič doživljam drugače in vedno se po njej počutim lih polovico lažje kot prej. Skratka nikoli zatajiti otroka v sebi ker predstavlja nedolžnost, prisotnost, igrivost,…Uči pa (St. Germain) čisto vsakdanje zadeve. Kaj in kako jesti, kako se umivati, kako biti srečen, kako iti spat in kako vstati zjutraj.. skratka nič nevarnega a hkrati zelo odrešujoče če živiš po teh naukih. Kolikor jim zmorem slediti toliko se fajn počutim. Vsi smo kreatorji svoje realnosti in vsi si kreiramo po svoje. Eni oblake na nebu drugi mojstre.

Ta mojster večkrat opozarja da so v človeško zavest vcepljeni določeni programi, bariere, skratka razne ovire ki človeku preprečujejo živeti božansko življenje. Nikoli ni povedal kdo je vcepil pove pa včasih kdaj in zakaj je vcepil. Recimo ti v sebi čutiš neko resnico in jo poizkušaš prenesti neprej v želji da jo bo vsaj nekdo znal spraviti v življenje. Tudi sam je ne moreš izživeti. Zakaj? Po neki teoriji ravno zaradi zgoraj naštetih barier. Človeško telo naj bi bilo največji prevodnik ljubezni v vesolju ampak ljubezen je kot elektrika. Celice prenesejo določeno mero tega potem pa izgorijo. Torej na kakšen način se celice usposobijo da bojo prevajale več ljubezni. Sam pri sebi opažam da ko se znajdem v vortexu ne zdržim tam več kot par sekund. Enostavno se moram odklopiti ker fizično ne prenesem tega toka energije. Oziroma bilo je tako. St. Germain usposablja celice za take primere in za prevajanje določenih spektrov svetlobe. Kaj meni nuca če grem k nekemu zdravilcu če pa mam telo neprevodno. Lahko se še tako trudim, zaupam, prepuščam a telo ni uposobljeno da bi sledilo procesom.

Hočem reči da kljub temu da si kreator in imaš lahko neverjetno veliko znanja nekaterih stvari še vseeno ne moreš ker imaš zvezane roke.

Aja vprašal si me če je kaj bolje oziroma po spremembah odkar sem bil v Baslu. Na fizični ravni ni videti nič. Imam pa stalen občutek da se nekaj dogaja v meni. Kaj se dogaja nevem vsekakor pa velikokrat čutim prisotnost entitet ki me nekako pomirjajo.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem