Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dober karmični diagnostik v Slo Reply To: Dober karmični diagnostik v Slo

#26074
snowcat :)
Participant

Sabina wrote: Zlorabo v tem smislu ja, da gledajo v človekovo polje, brez da jih prosi…

Kako je sploh možno ‘dekodirat’ človekovo biopolje?

tadej pretner wrote: V življenju sem poslušal le eno Ogorevčevo predavanje, pa še to o biorgonomiji (pred skoraj 20 leti), o karmični diagnostiki pa nobenega, a mislim, da sploh ne uči nobene posebne tehnike “vstopa v biopolje”, tako da mislim, da gre pri vsem skupaj zgolj na usmerjanje fokusa na prazen prostor, osredotočanje na osebo in intuicijo – če pa je temu tako, so po mojem vse razprave o kakšnih dovoljenjih za vstop v biopolje nesmiselne.

,, Vstop v biopolje,, ni ,po besedah Ogorevca in Bebe Splihal v šoli za bioterapeute, nekaj, ki se človek nauči. To je nekaj, ki človek pridobi s delom na sebi. Jaz to razumem tako, da preko sproščanja ujetih energiji se osvobojena energija pretaka in ,,odpre,, sposobnosti, katere prej niso imele energijo za delovanje.

Pri različnih ljudjeh pa se to kaže na različen način – eni vidijo slike, eni čutijo emocijo, eni zaznavajo na fizični ravni, eni dobijo kar idejo, …….v vsakem primeru pa je to zavestno ,,branje,,. Torej na nek način ,,bereš,, Ali tako, kot je omenil Tadej – fokus pred ali znoter človeka, ali se ,,preneseš/se oblečeš,, v tega človeka, ali si ga predstaviš na stolu pred sabo in potem se na ta stol usedeš), ali ……pač načinov kako zaznati je več. Kaj pa zaznaš in koliko je zanesljivo je pa druga zadeva…..filtri, pogoji, polja, …..pač ……

Drugo pa je tisto, ki je Tadej omenil – vsakodnevno, povsod, ves čas, se dogaja interakcija biopolji. Razlika je samo v zavestnem in nezavestnem ,,branju,, V vsakem primeru tudi na tisto nezavestno ,,branje,, se odzivamo. Pri zavestnem ,,branju,, pa MOGOČE imamo bolj prostora za ,,svobodno,, izbiro našega odziva/neodziva.

snowcat

Lepo je če deliš