Reply To: Čudovito življenje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudovito življenje Reply To: Čudovito življenje

#7359
zofija
Član

AVATAR wrote: …Eh…Zofija… Človk lahko odgovore išče…kjer koli že…vprašanje pa je…ali je sploh kaj najt…Tvoje vprašanje ali sem živ ali zombi…Če človk v sebi ne čuti življenja…je zgolj zombi…če greš po ulici…in bolj pozorno opazuješ ljudi…boš opazila kar veliko zombijev.

Je človek , ki ne ve kaj je to ljubezen živ ali zgolj zombi življenja ?…In čist fer povedano…tudi tu na forumu…je veliko ljudi…ki ne vejo kaj je to ljubezen…in ne čutijo življenja v sebi…čeprav žlobrudrajo…oh in ah.

Ah ja…Stari…vem katero knjigo si mi priporočal…cel naslov je Dolarski prasec…sem jo enkrat že prelistal in ni za mene…Knjiga je nekakšna avto biografija…avtorja so v čudovitem življenju pač vsi zajebavali…pa se je odločil…da jih bo 2x bolj nazaj zajebal…in še cel kup nekih svojih kapitalskih fint je izmislil…Seveda je to njegova repcetura…pisana njemu na kožo…Vsi ostali , ki bi ga kopirali…bi bili zgolj cenene kopije.

Eno izmed pomembnih dejstev je to…da avtorji opišejo v raznovrstnih knjigah…svoj lasten recept…ki njim laufa…ostalim pa bo bolj težko šlo…zakaj…ne rabim posebaj razlagat.

Maš prav, bilo kuda zombi svudaLOLLOLLOL……..Ejga Avatar, čisto tko med nama povedano( psssst, ne nobenemu povedat) men se drgač zdi, da večina ljudi na zemlji sploh, ne sam na tem forumu, ne ve, kaj je ljubezen…dejansko….je……in kakšno moč ljubezen dejansko ima………, ko je udejanjena………….

Drgač pa Avatar, jst ti sigurno nisem nobene knjige priporočala…………jst bi ti celo odpriporočala nadaljne branje teh “življenskih knjig”LOLLOLLOL

LubčkaSmile
Lepo je če deliš