Reply To: Čudovito življenje

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Čudovito življenje Reply To: Čudovito življenje

#7335
Nataša
Član

AVATAR wrote:
Še od Maat foruma naprej…kakor tudi tu…ljudje modrujejo o raznovrstnih delavnicah-tehnikah-filozofijah-ideologijah-misticizmu-metodah…itd…da bi izboljšali svoje življenje…odvisno pobegnili pred realnostjo-čudovitim Življenjem…Nekateri potem napišejo….kako so uspeli in zadeve delujejo…Kmalu skozi njihove druge poste, ki se nanašajo na drugo tematiko ugotovim…da so lagali sami sebi.

Pozabljaš, da je na poti veliko majhnih zmag, samo ti hočeš ves čas rešit vse naenkrat, ampak običajno ne gre tako. Enostavno imaš preveliko pričakovanje do življenja, ki mu v zameno nisi pripravljen dat ničesar, poleg tega pa ti očitno primanjkuje volje, da bi kakšno stvar speljal do konca. Imam občutek, da nekaj probaš, in če v enem tednu ni rezultatov, že hitiš tlele na forum cvilit in pljuvat, da kako je pa svet beden.

In če je nekdo rešil nekaj na enem področju, ni rečeno, da je tudi na drugem. Jaz zase vem, da se veselim vsakega napredka posebej, in ko gledam nazaj, si za ene stvari čestitam, za ene pa pač ne … ampak si pa še bom …Thumbs Up
Lepo je če deliš