Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27200
Nataša
Član

strelka wrote:

Vsi imate tolko veliko proti trplenju
pa še krščanstvo vam gre blazno na jetra ..prav zaradi tega…trplenja …ponižnosti ..itd itd …
tukaj pa ko je astrologija na tapeti ..pa Ja itak saturn je car …
Bolj trpiš ….bolj je dober ..Big smile
Ker kristalizira dušo …no omogoča da duša zaživi…

Sploh ne gre za povzdigovanje trpljenja. Poudarek je na tem, da zaštekaš, da je vse tvoje in da si za stvari, ki se ti dogajajo, odgovoren sam. Dokler tega ne sprejmeš, se boriš in upiraš in posledično trpiš. Gledano na energijski ravni trpljenja sploh ne bi bilo, če bi imeli dovolj energije. Ko bi se aktiviral Saturnov princip, ki ti recimo rad kaj vzame in te vrže v neznano, bi z zadostno energijo to preprosto prizemljili, ker je pa večinoma nimamo, se poskušamo držati starih okostenelih obrazcev, življenje pa po drugi strani samo želi teči skozi nas. Saturn je povezan predvsem s tretjim energijskim centrom in najbolj vpliva na vranico. Če je energija v njej oslabljena, tako ali tako ne moreš ničesar prizemljit in potem si v riti. Ko okrepiš energijo vranice, lahko zastalo energijo iz tretjega centra spustiš skozi sebe in Saturn se lahko je*e. Smile

strelka wrote:

Saturn je pač karma …
Karma prednikov , karma očeta , matere …tud tvoja karma na splošno rečeno saj vse to imamo v sebi ..
in nima s tvojo dušo -energijo po moje čist nobene veze …
je pač en privesek tam …ki dela zgago ..Tongue

Pa ima veze, ker si to sam nekje ustvaril.
Stvari, ki so od naših prednikov (ki so na globlji ravni pravzaprav kolektivne), pa se lahko aktivirajo predvsem takrat, ko si energijsko slab ali če imaš direkten link s to isto energijo.

Lepo je če deliš