Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Reply To: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#27158
glas
Participant

raco wrote:
Sadist- res pravšnja beseda za saturn.  Kako si razlagaš, da lahko postane tvoj zaveznik?
Ali se njegov vpliv kdaj konča, npr. po določenem življenskem obdobju oz. če razrešiš ključne probleme, ključno karmo, za nas, ki nam vlada saturn?

Njegov vpliv se ti konča, ko dosežeš popolno nenavezanost, ko si zmožen takojšnjih sprememb iz ene skrajnosti v drugo, ko je tvoja energija obilna, močna, a hkrati svobodna in okretna (lahko preklaplja po želji ali potrebi), ko jo lahko močno usmerjaš ali popolnoma spustiš/prepustiš, da jo usmeri karkoli” druga”, za kar oceniš, da je dobro (in kar trenutno še ne čutiš intimno kot sebe)..

Lahko se boriš proti temu delu sebe (kot je očitno, da se sedaj ) in se dejansko upiraš spremebi in odpovedi staremu,.. in te bo Saturn vedno po odmerjenih obdobjih dajal v peklensko prečiščevanje tega, kar bi moral na poti odložiti pa nisi uspel..

Lahko poskusiš tudi razumeti zakaj je dober ta princip, poišči božanske mehanizme (v ozadju), ki so skriti notri v Saturnovem ”mrcvarjenju”, ko ti to uspe, takrat lahko sprejmeš ta kozmični princip, si bolj ažurno usklajen z njim, in ti nato ti intenzivni tranziti ”tega planeta” ne delajo več nekih preglavic..

To kar ti je zdaj mrcvarjenje, to ti lahko postane popolnoma spejemljivo, ko res razumeš in do konca sprejmeš ta kozmični princip,.. Takrat pa ta princim (kot da) izgine, saj si že v celoti integriral nejegove duhovne prvine (ki jih nosi) v svoj naraven proces vsakdana..
Takrat kot da si že sam svoj Saturen in nimaš več zunanje manifestacije tega principa..
(saj zunanjega itak ni..)
Sedaj pa še pač (navidezno) obstaja, ker se boriš proti enemu delu samega sebe, katerega nikakor ne zmoreš sprejeti..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”