Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62384
glas
Participant

Nisem od tebe pričakoval take zmešnjave od odgovora, da ti ni kdo ukradu gesla slučajno :) . Jest vem da ti veš da je fizična realnost odsev tega kaj se dogaja v tebi. No pa če je res potem omenjeni model povzroča okoliščine in rave party in grupo neučakanih raverjev. To kar se ti dogaja v zunanjem svetu to si bil v bližnji ali daljni preteklosti glede na to da se vse ne manifestira instantno. Zakaj se prav pogosto ne dogaja da nek jogi meditira na rave partyju? Zato ker mu preteklost in meditacije take brezupne realnosti ne skreirajo.

Sam si se odločil da ti bo vzgled model, ki meditira v nemogočih okoliščinah, okoliščinah ki bi večino ljudi motile, ampak on je “nad tem” in ga zato ne bodo zmotile..

Pa nasploh je osnovna tematika (ki se skriva neozaveščena), “preseganje okoliščin, ki jih ne morem sprejeti”..   Saj kot praviš, da tudi okoliščine sami ustvarjamo, zakaj bi toraj ustvarjali nekaj kar bi nato morali presegali..  A ni to malo jalovo početje, v vsej pestrosti, kar vse lahko počneš v kreaciji?!   A si nebi kreiral rajši nekaj, v čemer boš nato lahko tudi harmonično sodeloval, ne pa potem bežal v nek meditacijski zen, pred grozo lastne kreacije..

Obstaja eno paradoksalno vprašanje za Kreatorja?  Ali lahko Bog skreira tako težko skalo, da je niti on potem ne more dvigniti?

Torej zakaj si kot kreatorji skreirati tako oviro, da je niti sami potem ne moremo premakniti..   Ali pa to pomeni, da če si kreator, da ni take ovire, ki je ne bi mogel premakniti?  prej to zadnje..  pa še kar kreraš prej je kasneje itak premagljivo, ker si bitje ki evolvira..

Pa zakaj bi ravno meditacija bila pomembnejša od vsega ostalega..  Če si sredi poplav, ne rabiš meditirati, da ne bi čutil mraza in vlage, lahko greš tudi ven in polniš žakle s peskom in sodeluješ z drugimi ljudmi pri izdelavi zaščite pred naraščajočo reko..

Ta meditativni pristop, ki ga forsiraš, mi deluje le kot nek beg pred življenjem v fizični obliki..

Ker če si je tisti tvoj model skreiral veter, dež in šunder, bi lahko najprej zaplesal v dežju, se naužil malo tega vetra (vsaj meni je čudovit veter), nato pa bi šel še čez tisti šuder (če si ga je že skreiral), ko bi ga imel dovolj vsega tega, pa si poiskal zavetrje in še malo pomeditiral (če ga že maditacija tako vleče)..   A se ti ne zdi da ko se spravi sredi vsega tega šundra meditirat, da rine proti toku in ne z tokom reke Življenja, ki ima sama popolno inteligenco..  Ker nemogoče ovire si vedno kreira le duhovni ego, da jih nato lahko premaguje in se sam sebi dokazuje kako je “vsemogočen”..   čeprav ni saj je le ubogi ego,..  saj če bi že bil “vsemogočen”, ne bi rabil več teh nemogočih okoliščin, ki bi jih potem transcendiral in se sam sebi dokazoval kako oh in ah je zaradi tega..  saj bi v sebi vse to že vedel, kar pomeni da bi to tudi že bil (že postal)..   in to je edino kar preseže potem vse te okoliščine, ko v sebi potrebe po takih okoliščinah prerasteš..   in kreiraš raje zadeve v katerih imaš kaj zanimivega za početi, ne pa da jih moreš ves čas presegati..  a ni to bedno, da najprej skreiraš, nato pa želiš pred skreiranim pobegnit?   kot nek začaran večni krog samomučenja..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”