Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Astrologija, tranziti planetov, vplivi,.. Odgovori na: Astrologija, tranziti planetov, vplivi,..

#62379
glas
Participant

Predstavljej si enga modela ki je v globoki meditaciji pa ga ne zmoti ne dež ne veter ne mimoidoči ne šunder,.. nevem kako gre to v praksi ampak vem pa da lahko meditiraš tako v cerkvi kot v zaporu…pa če to traja 5 minut ali pa kolikor že. Takrat ti svojo pozornost usmeriš in jo držiš v fokusu ne glede na to kje si, kaj si, kdo si…

Zdaj pa si hkrati predstavljaj še sebe in vse ostal ljudi na Zemlji, v tej isti situaciji (od modela) in mi povej če ta okoliščina “kaj vpliva” na tebe/njih?!  Iskreno!?

Ali pa si te vsaj predstavljal tega tvojega modela, sredi rave partija, kako se nameni vstopati v to meditacijsko zen stanje, ko v njega režejo laserji, stroboskop, zvoki in vibracije, ko se ob njega drenjajo pijani najstniki, ki kričiji tulijo, norijo in ko on bolj in bolj vstraja da le nekako odmeditira (ker mu začuda ne uspe tako hitro kot ponavadi), začne s tem svojo okolico že malo nervirati ker sedi tam sredi plesišča, ko je najbolj noro v položaju lotos in slupina tipčkov se odloči, da ga gre malo “prečekirat”..  Najprej verbalno; “Halo kaj se greš ti tu?” ” Alo tipčina, napoti si nam..” … … …    Ker je tvoj “razsvetljenec” preveč trmast in se ne premakne, (saj okoliščine pa že ne bodo vplivale nanj) … !!!  Ga zato tile tipčki, ki jih s svojo trmo zelčo nervira, začnejo posledično malo obdelovati, roka tako, noga tako, pa malo zaorjejo z njegovimi zobmi v ploščice po plesišču itd itd..

Kako si ga kaj predstavljaš?  Je v meditacijskem zenu?  Ali je v kakih drugih stanjih zavesti, ker ge vstrajno in neumorno mučijo okoliščine in dražeče prisotnosti v teh okoliščinah..  Ker pa ima ta tvoj model zelo velik duhovni ego, bo sicer ves čas odganjal sovraštvo iz sebe, ki mu bo butalo ven ko ga okoliščine brcajo, tudi že prej ko se mu ni uspelo premakniti v zen zaradi hrupa je razmišljal, ja potem je že kak duhovni namen za to okoliščino, ki mi ne dopusti v moje zen stanje..  in tako mentalno opravičeval in se učil sprejemati še ta nižja stanja zavesti..

 

 

Hmmmmmm..

po moje je eno če trdiš, da okoliščina NE VPLIVA nič na tebe, drugo pa je če govoriš, da OKOLIŠČINA sicer VPLIVA nate, na tebi pa je kako se boš odzval nad okoliščino, ki je močnejša od tebe..   in kaj je najbolje kar lahko narediš v okvirih in omejitvah, ki ti jih vedno določajo koliščine..   Okoliščine vbdeno določajo tvojo zgornjo in spodnjo mejo..  Kaj boš naredil tu vmes, to pa je na tebi !

Ko si v vodi lahko samo plavaš ali se potapljaš, na zemlji pa hodiš, tečeš, skačeš ali sediš..  Okolščina vedno določi spekter doživljanj, ki jih lahko v nekih okvirih okoliščin doživiš!

In pravi kreator ne bo nikdar zanikal zunanjosti in delal samo na notranjih odzivih, ampak bo kreiral tudi vse zunanje, seveda z hkratno modro naravnanostjo odznotraj sebe..    :yes:

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”