Odgovori na: Transurfing realnosti

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Transurfing realnosti Odgovori na: Transurfing realnosti

#62125
glas
Participant

zdej jo bom delal sam, samo ne vem še točno, kako. še mal zbiram informacije in ideje. zaenkrat mi gredo mal na živce destilatorji. po nekaj ur morajo laufat, da naredijo par litrov vode?

Ja recimo tudi kaki dobri recepti, kjer je osnova voda, ti dajo navodilo, da moraš uporabiti ali destilirano, ali prekuhano ali pa izvirsko vodo..   Kar ti že nakaže, da izvirska voda, tudi če ni na noben način sterilizirana, da je vseeno zelo obstojna..  Recimo jaz imam izkušnje z izvrsko vodo, da če si jo natočim na izviru, da ostane okusna mnogo dalje kot kaka “pitna” iz pipe in izvirska živa voda sploh ne zasmrdi, vsaj do dva meseca ne, koliko sem jo že sam imel natočeno..   Ja jaz pijem samo izvirsko ali pa kupljeno mineralno tu in tam poleti, drugače pa obstaja tudi ena zalo dobra izvirska mineralna, ki jo kar pogosto hodimo natakati..

 

Glede transurfinga pa en dan za tem, ko je ta tema ven skočila in sem se jaz nekje vprašal, hmmm pa kaj ima voda sploh z transurfingom?… :-)   No naslednji dan sem dobil v roke ta Apokrifni Transurfing in čeglih si nisem želel več transurfinga brati, ga bom zdaj zgleda vseeno malo preletel..   tolko da Zelanda malo prečekiram..

Vglavnem Zeland čez to knjigo seva kar neko očitno razjarjenost nad celotno svetovno situacijo..   :-)     Pa potem vidim da je “knjiga” bolj kot ne le vprašanja in odgovori..  heh.   In ljudje ki sprašujejo se mi zdi kot da so vsi istega tipa..  Kot da bi naš avatar spraševal..   :-)   Pač kot verniki transurfinga, brez vseh nekih drugih duhovnih (in življenskih) zasnov in osnov življenja..

In v tej knjigi se jasno vidi, da če transurfing uporabljaš le za kreacijo (kar večina ga), je to le nova oblika Secreta, kar ni najbolj ok,..

 

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”