Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Kvantni pristopi samorazvoja Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja

#61922
snowcat :)
Participant

Če delamo na daljavo za nekoga, ki ne ve, se odpira full vprašanj. Na splošno velja v duhovnem svetu mnenje, da tega se NE SME. Torej poseganje v bitje brez soglasja bitja naj bi bila kršitev univerzalnih zakonov vesolja. Osebno začenjam biti mnenja, da kršitve izvajalca tu ni v smislu kršitev/kazen. V teku pa so v vsakem primeru akcija/posledica, namera/odgovornost principi delovanja vesolja. Sprejemnik pa se bo pač odzval na spremembo/poseg pač tako, kot se odzove na nekaj, ki se pač pojavi. Če jaz pospravim nekomu sobo in on pride noter in ne more dobiti tisto, ki išče, zato ker je to drugje ali sploh ni in ne ve, da je vmes nekdo posegal, lahko, da si pač reče ,,hm, sem nekje založil,, in bo pač se prilagodil brez, da temu posveti zavestno pozornost. Lahko pa posumi in me pride okregat, zato ker sem posegala brez njegovo vednosti in bo imel občutek ,,posiljenosti,,.

Če pa ve in ne verjame, je pa druga zgodba. Ne za izvajalca, ampak za sprejemnika. Zdenko Domančič reče, da nima veze. Da inteligenca energije lih tako naredi svoje. Vzame pa malo več časa.

Špela – v katero šolo si pa ti hodila ali katero knjigo si pa ti brala, da misliš, da obstaja način kako odpraviti občutek krivde ? Se da, ampak ne drugi osebi, samo sam sebi.

snowcat

Lepo je če deliš