Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#8121
glas
Participant

tadej pretner wrote:
In kako omenjena gospa v knjigi peto dimenzijo opredeli? (škoda da nimamo tistega smeškota, ki “vleče na ušesa” LOL)

Moja življenska sopotnica pravi, da je 5.dimenzija stanje popolne Enosti – blaženosti, 4.dimenzija je tam kjer oseba doseže brezčasje, 3.d…

No vglavnem gospa Cooper opišuje 3.dimenzijo kot strogo fizično dojemanje sveta, brez da oseba verjame ali dostopa do višjih sfer ali znanj… (duhovno zaprte duše)
Ko opisuje prestop iz 3. dimenzije v 4. opisuje, da je potrebno odprtje srčne čakre na strežaj in dotok svetlobe je tisti, ki te dvigne na višjo raven… Na tej ravni opisuje prebujanje duhovnih svetov v ljudeh in velike širitve zavesti… na tej ravni opisuje, da duša razumeva svoja pretekla življenja in se resnično zaveda same sebe.. začutenje Enosti z živalmi, rastlinami in soljudmi. Na fizični ravni opisuje, da ljudje na 4. ravni delujejo v skupno dobro, opisuje tudi mirovna gibanja, ipd…

Napredek zavesti (in sočasno premikanje v višje dimenzije) opisuje kot posledico svetlobe, ki doteka na Zemljo. In po planu za Zemljo (se po že določenih datumih) že leta spušča svetloba na Zemljo, ampak svetloba nosi vedno višjo vibracijo, gre predvsem za sprejemnje in pretočnost nas za vibracijo svetlobe, ki jo Hierarhija in druga bitja pošiljajo na Zemljo.

Tudi 5.dimenzijo ves čas opisuje kot bivanje na tej ”vibraciji”… (jaz razumevam, da če se sprotno updejtaš na vibracijo svetlobe, ki je pošiljana na zemljo, te vibracija svetlobe postopoma sama premika s postopnim duhovnim razvojem in te premika na višjo dimenzijo bivanja… eni ključnih in najbolj intenzivni datumov, ko se dogajajo te aktivacije za višje frekvence so 11.112011, in seveda 21.12.2012, ti so datumi ko se te kozmične aktivacije raznoraznih kristalov po vsej obli, ki dosegajo svoja polna delovanja.., mimo pa so že močni datumi aktivacij 9.9.2009; 10.10.2010)

O kozmičnem dogodku 21.12.2012 govori, da bi se naj razsvetlilo 11-18% ljudi (na tej ravni opisuje, da ima oseba možnost vstajenja ali pa možnost, da ohrani fizično telo, in le nosi to višjo raven svetlobe). Za pomoč ali pogoj razsveljenja opisuje odprtost in stik osebe z vsemi 12. čakrami. To opisuje tudi kot osnovno pripravo za kozmični dogodek 2012. Potrebna je aktivacija, razumevanje, stik in delo z naši 12.čakrami.

Čeprav avtorica sama nikjer jasno ne napiše, da je za njo razsvetljenje in bivanje na 5.dimenziji eno in isto, je nekako če se poglobiš v informacije to skoraj samoumevno…

Mogoče zato malo slabše definira 5.dimenzijo, ker že večino opiše pri procesu razsvetljenja?!

No o 5.dimenziji navaja tudi podatke:
– na 5.dimenziji živite v jasnem toku božanske zavesti, zato prosite (in kreirate) le stvari, ki so v najvišje dobro
– glavnina tistih, ki bo pred letom 2012 prešla na 5.dimenzijo, bo vstala, z drugimi besedami, v svoji avri bo nosila svetlobo lastne ‘JAZ SEM’ prisotnosti.
Tu zopet opisuje možnost ostati v fizičnem telesu in poslanstvom prenašanja te svetlobe za vse ali odločitev prehoda na drugo stran in pomoč Zemlji od tam..

knjiga je zelo inspiracijska, PRIPOROČAM za branje Wink

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”