Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#14481
glas
Participant

strelka wrote:
Če se bo dalo brati …sicer je mal komplicirano …zakaj 21.12.2012…kako so prišli do tega datuma..

Skeptiki in tisti, ki ne verjamejo, da se sploh kaj posebnega dogaja zdaj, razširjajo informacijo, da so pač nekje mogli končati, oziroma, da so pač izumrli in da dalje pač niso uspeli še priti.. Smile
Nasledniki Mayev (domorodno ljudstvo) in tudi vsi ki so detaljno študirali njihov koledar, pa vsa možna kanaliziranja, tudi druge znanstvene raziskave, ki nimajo nič z študijo Mayev pa ta datum določajo kot edinstven dogodek v vsem času in prostoru!! In po vseh raziskavah, so Mayi kot ultimativni poznavalci časa in vesolja za ta datum vedeli kot končna točka vseh ciklov.. To je točka ko se vso vesolje poveže nazaj v enost! In je kot točka popolnega kreatorstva, ko nobene naprej določene stvari ne veljajo več, polje vseh možnosti..
Ampak vseeno pa se večina strinja, da bo transformacija našega planeta (ljudi, sistem, ureditev, način življenja-razmišljanja,…) da bo to vseeno proces, ki se že na polno dogaja (trenutno preko rahljanja in postopnega rušenja tega kar mora oditi..) in zelo kmalu v polnem prihajanju tega kar ima za priti..

Obstaja pa vseeno veliko tudi takih, ki verjame, da bodo meseci pred 21.12.2012 povezani z velikim čiščenje, točno na ta datum pa bo kot buuum in se bo vse zgodilo v trenutku..

Tako, da kaj v kdo verjame pa je osebna izbira Wink

strelka wrote:

.. na kateri dan se Sonce združi z ekliptiko in Rimsko cesto? To mora biti res pomemben datum. Na nebu v daljni preteklosti bi bila Rimska cesta vidna na oboku v bližini Severnice (srca neba) in bi kazala natanèno tja kjer vzhaja Sonce. Na ta datum in na vzporedni datum 6 mesecev kasneje bi lahko Sonce kot gospod preskoèil iz ekliptiène poti in potoval navzgor po Rimski cesti do bližine svoda nebes v obmoèje Severnice in tam vstopil v “srce neba”.
… … …
To je sinkretizem med Zemljo in nebom, ki je znaèilen za majevsko mišljenje. Poleg tega iz celote majevskih mitov o stvarjenju izhaja dejstvo, da je nastanek povezan z nebesnimi križišèi, s preseèišèem ekliptike in Rimske ceste.
Ja ne vem če bo sonce to naredilo? Karkoli bo naredilo bo po moje superca.. Smile
Eni govorijo tudi, da bo ”Zemlja postala zvezda”..
Spet drugi..

Evo ti eno razlago:
Pane Andov, astralni traveler (in še kaj druga je..) je prejel informacije od vesoljnih bratov, da je bila v središču Mlečne ceste (iz čne luknje, ki je center galaksije) explozija. Explozija mislim da se je zgodila 26.000let nazaj (nisem ziher..) in počasi in vstrajno se explozija širi proti nam, ker smo na čistem obrobju mlečne ceste in ko se poravnamo z galaxijo nas bo zajel modri snop, ki bo evulviral naše sonce in vse planete, fizično pa to pomeni, da bo sonce postalo ”rdeča velikanka” in pri expanziji trčilo in vsrkalo 2 ali 3 najbližje planete.. Rešimo se kot bitja na Zemlji lahko le, če..

No pa da ne bom vse povedal prilepim en link Tongue
http://www.youtube.com/watch?v=kZRrKi99mno
Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”