Reply To: 2012 –>

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast 2012 –> Reply To: 2012 –>

#17963
glas
Participant

tadej pretner wrote:

Na eni strani imaš kup tistih, ki razmišljajo o predvidljivih stvareh, na drugi pa kup onih, ki serjejo s kataklizmo.
Ne vem če veste, da velja Jehova vera v Ameriki za četrto najbolj nevarno sekto.
Zakaj?
Ker non stop čakajo na “konec sveta” in s tem dajejo energijo opciji, da do tega res pride.
Višek absurda pa je to, da o neizbežni kataklizmi pišejo tudi nekateri, ki se imajo za duhovne učitelje. Po eni strani pravijo, da smo del zavesti, torej Bog, a v to očitno niti sami ne verjamejo, čim govorijo o neizbežni kataklizmi.

Jaz to ne vidim kot problem, ampak le kot del procesa.. Najprej se nekako morajo aktivirati vsi destruktivni podzavestni programi, nato se lahko ti prohrami ozavestijo, dobi izkušnja teh programov in ko so ozaveščeni, se lahko tudi odpravijo..
Recimo jaz sem opazoval kako kdo in kdaj je zaznaval te “strahove” in kako se je to nato postopoma predelovalo pri različnih skupinah in različnih gibanjih.. Nekateri bodo verjetno šli tudi dol skupaj s temi programi, ker se jih ne bodo odpovedli, ampak se jih bodo oklepali do konca.. Kar pa ne definira celega človeštva!

tadej pretner wrote:
Če bi v dejstvo, da smo del zavesti dejansko vejeli, bi raje organizirali skupinske meditacije za Zemljo, kot pa da govorijo o kataklizmi, svoje “napovedi” pa opirajo na dezinformacijah.

Glavni datumi skupinskih meditacij so bili že 9.9.2009, nato, 10.10.`10, 11.11.`11 in seveda skorajšen 12.12. 2012, (ko se bodo do konca aktivirali vsi glavni portali na različnih točkah Zemlje..)
To so že taki globalni datumi, ko se na različnih točkah, na različne načine ljudje usmerjajo v isti fokus!!
In ta fokus bo 21.12.2012 največji!
Če je kdo že kdajkoli meditiral, bo meditiral tudi na ta datum.. Wink
Mogoče je dovolj da se zavedamo, da kjerkoli smo, s komerkoli meditiramo, da je dogodek globalen in da bo globalna Zavest z občo človeško udeležbo po vsem svetu premaknjena na nova obzorja.. Approve Thumbs Up
Hočeš nočeš, bo to dogodek ko bo v isto točko z vso svojo svetlobo in pozitivo, usmerjena zavest največjega števila zemljanov vseh časov…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”