Reklamiranje

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Reklamiranje

Ta tema vsebuje 0 odgovorov, ima 1 glas, in jo je nazadnje posodobil/a  tadej pretner 6 let, 11 mesecev nazaj.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #8136

  tadej pretner
  Moderator

  V eni od tem se je (spet) pojavilo vprašanje, v kakšni meri naj bi se reklamiranje na forumu “dogajalo”. Glede tega je moje stališče takšnole:
  – Če je reklamiranje povsem prosto, se dogaja, da se na forum prijavi kdo le zato, da objavi neko reklamo, potem pa ga ni več blizu. Ta način mi res ne sede, zato ni dovoljen, kot tudi ne nekatere njegove milejše izpeljanke.

  In kaj torej je dovoljeno?

  – Tisti, ki so dejansko aktivni sodelavci foruma, ki razmeroma redno objavljajo prispevke, lahko po eni strani predstavijo svojo dejavnost v za to odprti temi (takšna tema je v E pogovorih), če pa organizirajo kakšno svojo delavnico, pa me naj kontaktirajo in dogovorili se bomo za ustrezno objavo na forumu.
  – Kar se tiče obveščanj o ostalih delavnicah in dogodkih, se mi zdi čisto o.k., da se to “zgodi” v kontekstu neke teme, nekega avtorja/zdravilca, na katerega se tema nanaša. TAk primer je že bil pri Slavinskem, lahko je sedajle pri Bracotu … Torej – objava da, a takrat, ko je v kontekstu in ko gre za eminentnejšega avtorja/zdravilca …, ki recimo v kratkem pride v Slovenijo. V tem primeru se mi torej zdi čisto o.k. o njem odpreti temo in hkrati tudi datum ter kraj “dogodka”, pod pogojem, da to ne naredi kdo, ki se prijavi le zato, da to stori, ker je pač na tak ali drugačen način povezan z izvedbo dogodka.

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.