Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Reply To: Prosim za nasvet in pomoč

#28952

tadej pretner
Moderator

rose wrote: Pozdravljeni,
bi se rada malo pozanimala o enem zdravilcu in sicer Drago Štimec iz Vipave, dela znihalom in tud druge stvari. A kdo pozna?
Sem bla parkrar pr njem in se mi zdi, da grejo stvari predalč, celo neka čudna magija se je pokazala, k jo je treba odpravt in to da delo nekdo iz Brežic. Mi je ratalo ful sumljivo, ker so kr drage te reči. Jes sm čisto mrzla v teh vodah.
Kaj vi mislte o tem, je to možno?
Hvala za odgovor

Upal sem, da se bo oglasil kdo, ki Štimca pozna; jaz zanj prvič slišim.

Kar se magije tiče, ni čisto tako, kot pravi Ozelot, da deluje le če vanjo verjameš. To velja predvsem v primerih vzpostavljanja energijskih vezi na ravni tretje čakre, prek katerih nam kdo, ki se ga bojimo ali pa za nas predstavlja avtoriteto, jemlje energijo. Namerni magijski napadi so mogoči, vendar pa zelo redki. Največkrat delujejo tako, da od napadalca v cono pete čakre dobimo nekakošno energijsko entiteto, ki potem “kvari” našo osebno vibracijo. Do enake posledice lahko pride tudi takrat, ko nas kdo “iskreno” prekolne.
Primere vezi na ravni tretje čakre lahko vsak odpravi sam npr. s tehniko kvantni hiooponopono (klasični hooponopono, pri katerem zgolj ponavljamo “tiste” besede je nekoliko premalo), če pa pride do “prisotnosti” entitete na ravni pete čakre, je možen zaplet in v trdovratnih primerih se lahko zgodi, da je treba postopek ponoviti tudi trikrat ali celo večkrat. Ponavljam pa, da so takšni primeri redki.

ozelot wrote:
Pijem čaj bele omele in sem se začel znojit po 7 letih. Res da ne teče pot v potokih z mene ampak vseeno čutim vlago in vroče mi je tudi ko me zebe. Mam pa zadnje dni presenetljivo bele oči ker sem imel dolgo časa bolj rdeče.

Upam, da piješ hladen čaj. Optimalna priprava je takšnale: liste suhe bele omele najprej zdrobiš s prsti, nato pa še s torilnikom (al kako se že tisti pizdariji rečeWink). Če je dobro zdrobljena, je ena žlička čez in čez dovolj – preliješ jo z 2,5 dcl vode, pustiš stati nekaj ur ob kristalu kamene strele, potem pa pred uporabo precediš, zliješ v posodo s pokrovom, pretresaš kakšno minuto in nato spiješ-

Ne pozabi, da je bela omele zdravilna le v marcu in aprilu, ter pozimi, ko ima bele jagode, ki so strupene. Če jo kupiš v trgovini, je seveda vprašanje, kdaj je bila nabrana.

Potenje je seveda dober znak. Omela deluje na vse žleze in organe – vpliv na oči se lahko pokaže ob čiščenju jeter in spremembah v delovanju trebušne slinavke.

Lepo je če deliš