Reply To: Odnos med znanostjo religijo in magijo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnos med znanostjo religijo in magijo Reply To: Odnos med znanostjo religijo in magijo

#28954

ozelot
Participant

NASLEDNJIH 11 POSTOV JE PREMAKNJENIH SEM IZ TEME PROSIM ZA NASVET IN POMOČ

tadej pretner wrote:

Kar se magije tiče, ni čisto tako, kot pravi Ozelot, da deluje le če vanjo verjameš. To velja predvsem v primerih vzpostavljanja energijskih vezi na ravni tretje čakre, prek katerih nam kdo, ki se ga bojimo ali pa za nas predstavlja avtoriteto, jemlje energijo. Namerni magijski napadi so mogoči, vendar pa zelo redki. Največkrat delujejo tako, da od napadalca v cono pete čakre dobimo nekakošno energijsko entiteto, ki potem “kvari” našo osebno vibracijo. Do enake posledice lahko pride tudi takrat, ko nas kdo “iskreno” prekolne.
Primere vezi na ravni tretje čakre lahko vsak odpravi sam npr. s tehniko kvantni hiooponopono (klasični hooponopono, pri katerem zgolj ponavljamo “tiste” besede je nekoliko premalo), če pa pride do “prisotnosti” entitete na ravni pete čakre, je možen zaplet in v trdovratnih primerih se lahko zgodi, da je treba postopek ponoviti tudi trikrat ali celo večkrat. Ponavljam pa, da so takšni primeri redki.

Pa ti to veš ali si samo slišal od nekoga? Jaz sem namreč slišal od nekoga ki se je ukvarjal z magijo…no predvsem odpravljanjem magičnih zadev, ki je rekel da če koga prekolneš ni vse skup nič. In da vse vklučno z črno magijo te inficira le toliko kolikor nek tvoj del ali delček verjame da te lahko. Ko odstraniš vsa ta prepričanja da si potencialno ogrožen iz vseh ravni potem enostavno nisi več ogrožen. To je če mene vprašaš podobno ali sorodno kot s kreiranjem realnosti. Realnost posameznika je osnovana na podlagi njegovih prepričanj. Zavednih in nezavednih. Torej če v sebi nimaš nobenega vidnega ali skritega prepričanja da si ogrožen potem se grožnja v tvoji realnosti nikakor ne more pojaviti.

tadej pretner2015-05-22 22:15:21

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem