Reply To: Odnos med znanostjo religijo in magijo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Odnos med znanostjo religijo in magijo Reply To: Odnos med znanostjo religijo in magijo

#28978
strelka
strelka
Participant

ozelot wrote: Sem mislil da je vijoličasta svetloba dobra, svetloba transformacije ki vse frekvence transformira v ljubezen.

Moja nesojena tašča je rekla župniku “da bi te vsaj strela udarila” in ga je prav kmalu. Jest se enkrat gledal skoke v višino s palico in sem navijal za enga tipa…ko je bil na zaletišču najhujši tekmec sem reku: “padi!” in je takoj padej in si zlomil nogo. Mater mi je blo hudo.

s tabo in tvojo usojeno in nesojeno žlahto ..pa ni lih pametno “češnje zobat”Tongue
Jz pa vem primer ..ko je nekdo rekel eni ženski …na planini ..jutri ti zagotatavljam, da tvoja krava ne bo imela mleka ..pa ga drug dan res ni imela …Big smile. Ženska mu ni sploh verjela in rekla da naj enha zajebavat.
Drugi dan je molzla pa molzla pa nič tud kapljice ne
jp dogajalo se je na planini , planšarji ..
bil je pa tisti tip z vsemi žavbami namazan ..
enkrat je po mojem mozgu nekaj vrtal..da enkrat nisem sploh znala drobiža prešteti ..čist sem zmedena ratala .. ( brez besed-tona ..sem pa porajtala da nekaj momlja)
Vse se mi je “rolalo”Embarrassed
potem sem pa kot iz nenada nekaj rekla čist refleks -instinkt, pa ga direkt v oči pogledala …Big smilev trenutku sem spet ratala čist pri sebi in lepo stranki preštela denar …
kaj je bilo potem z mano čez kakšno urco pol urce? …ja fajn sem bruhala …Wink pa vse me je bolelo …ampak tako kot je prišlo je minilo.
to samo …replika na verjeti in ne verjeti ..zavest pa podzavest …
glede indigo barve …je to je koncentracija…telepatija
psihološko pa lahko tud vzvišenost …ego …Embarrassed

strelka2015-05-18 23:11:52

Lepo je če deliš